4 |
bjelanjaka |
prstohvat |
soli |
200g |
šećera |
200g |
kokosa |
1 žličica |
limunova soka |
|
male okrugle oblatne |
Stući čvrsti snijeg od bjelanjaka i soli.
U bjelanjke lagano umiješajte šećer i limunov sok.
Dodajte kokos.
Žlicom ili vrečicom za ukrašavanje oblikujte poljupce na papiru za pečenje ili na okruglim oblatnima.
Pecite na 150°C.
Od ostalih žumanca možete napraviti na primjer mramorne kolačiće.
Write a comment
sumeja (Monday, 13 January 2014 12:11)
Napisali ste da pecemo na 150°C ali ne i koliko dugo?
Mozete li mi molim reci.
Inace pohvale na website-u!
Pozz
Sabine Drempetić (Monday, 13 January 2014 12:15)
E to ne znam točno, ovisi o pećnici, možda 10-15min?
Pecite dok ne dobiju boju kao na slici.
Hvala :)
Pozz