Umak 1: |
|
|
luk |
|
faširano meso |
|
češnjak |
pasirana rajčica |
|
sol |
|
papar | |
origano | |
lovorov list | |
Vegeta pikant | |
slatka paprika | |
jaje |
Umak 2: |
|
|
ulje |
|
brašno |
|
sol |
papar |
|
muškatni oraščić |
|
|
mlijeko |
jaje |
|
Ostalo: |
|
tjestenina (bucatini, maccheroni) |
|
suhi naribani sir |
Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi.
Umak 1:
Pecite luk na (maslinovom) ulju. Dodajte faširano meso i pecite dok meso nije gotovo.
Dodajte pasiranu rajčicu i začine i nastavite kuhati. Ostavite da se malo ohladi.
Umak 2:
Pecite brašno s uljem i pazite da ne zagori. Maknite s vatre i dodajte mlijeko i začine (mora biti ko puding). Ostavite da se malo ohladi.
Namažite kalup za pećenje s uljem.
Stavite jedan sloj tjestenine i malo naribanog sira.
Promiješajte prvi umak s jednim jajem i sipajte na prvi sloj tjestenine.
Stavite drugi sloj tjestenine i naribanog sira.
Promiješajte drugi umak s jednim i jajem i sipajte opet na tjesto.
Možete opet staviti malo naribanog sira.
Pecite na 200°C.
Write a comment